Δημιουργούμε ιστοσελίδες δίνοντας έμφαση στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα. Σύγχρονες αλλά και φιλικές προς το χρήστη, προσαρμοσμένες στα μέτρα των αναγκών του κάθε πελάτη μας.

Δυναμικές ιστοσελίδες & E-shops

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων με δυνατότητα διαχείρισης του περιεχομένου από εσάς. Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματος με τα πιο σύγχρονα εργαλεία, με απεριόριστες δυνατότητες αλλά και εύκολη διαχείριση. Επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων συμβατές με το πρότυπο WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) - για δυνατότητα χρήσης από ΑΜΕΑ.

Σύγχρονες Τεχνολογίες

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε project, χρησιμοποιούνται πάντα οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες, είτε πρόκειται για κάποιο από τα πιο γνωστά και παντοδύναμα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (όπως Joomla και WordPress) είτε πρόκειται για την ανάπτυξη μιας custom web εφαρμογής.

Responsive Design

Σχεδιασμός ιστοσελίδων για smartphone, tablet και desktop. Με τη βοήθεια των τεχνικών σχεδιασμού και υλοποίησης του Responsive Design  δημιουργούμε ένα και μοναδικό website ικανό να προσαρμόζει τα περιεχόμενά του κατάλληλα ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση και τις αναλογίες (περιστροφή) της εκάστοτε συσκευής.

Search Engines (SEO)

Οι ιστοσελίδες αναπτύσσονται έτσι ώστε να είναι φιλικές ως προς τις μηχανές αναζήτησης. Το Search Engine Optimization αποτελεί βασικό μας μέλημα στην δημιουργία κάθε ιστοτόπου.

Web Marketing

Αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας δημιουργώντας κατάλληλες διαφημιστικές καμπάνιες μέσω Google και Facebook.

Social Media

Ένα πολύ βασικό κομμάτι της παρουσίας σας στο internet αποτελεί η κοινωνική δικτύωση. Η εταιρική σας παρουσία σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, Twitter, LinkedIn είναι επιβεβλημένη και σε αυτό θα σας βοηθήσουμε εμείς!